Рейтинг зернових кавоварок для дому

Рейтинг зернових кавоварок для дому

Швидкий ритм сучасного життя забирає багато сил, а головне часу. Приготувати натуральну каву зі свіжемеленого зерна, не виходячи з дому, сьогодні стало ще простіше. Автоматичні зернові кавоварки прекрасно справляються з цим завданням. Ми склали гайд по підбору кавоварки для дому, який допоможе знайти ідеальну кавоварку саме для вас.

Купуючи автоматичну зернову кавоварку для дому, ви зможете приготувати мелену каву для себе і своєї сім’ї, не витративши при цьому зайвих зусиль.

Найкращі кавоварки 2022 року:

— DElONGHI ECAM370.85.SB

— GAGGIA CADORNA PRESTIGE

MIELE CM 5500

— JURA ENA 8 Touch

GAGGIA BABILA OTC 

DE`LONGHI DINAMICA

Переваги зернових кавоварок для будинку

Вбудована кавомолка

Немає необхідності купувати додаткове обладнання, адже сучасні зернові кавомашини мають вбудовану кавомолку. Так ви зможете заощадити не тільки гроші, але і час приготування напою. Крім того, можна регулювати ступінь помелу, що в свою чергу буде впливати на смак і якість кави.

Rejting zernovih kavovarok dlya domu

Автоматичне очищення від накипу

Більшість зернових кавоварок мають спеціальні програми промивання та очищення гідросистем. У такому випадку користувачеві необхідно лише залити воду і вибрати режим очищення.

Програмування напоїв

Багато кавомашин мають запрограмований перелік напоїв. Проте, в деяких випадках існує можливість задати власні параметри приготування. У таких моделях кавоварок можна коригувати міцність та обсяг напоїв, зберігаючи дані параметри в налаштуваннях.

Можливість приготування капучино

Якщо ви любите пити не тільки чорну каву, але і капучино, то вам необхідна зернова кавоварка для будинку з капучинатором. Більш бюджетні моделі мають напівавтоматичні Капучинатори, а моделі вище класом зможуть приготувати лате і флет уайт в один дотик кнопки кавомашини.

Простота експлуатації

Автоматичні кавомашини мають простий інтуїтивний інтерфейс. Не потрібно бути професійним бариста, щоб приготувати порцію кави. Завдяки зрозумілому управлінню абсолютно будь-яка людина зможе впоратися з цим завданням.

Топ зернових кавоварок для будинку в 2022

  1. Delonghi ECAM 370.85.SB

    Це не просто автоматична кавоварка, це справжній друг на кухні. Завдяки особливій інтелектуальній системі управління, кавоварка може запам’ятовувати переваги та настройки кількох членів сім’ї. Крім того, управляти кавоваркою можна за допомогою вашого смартфона через додаток Coffee Link. Можливість готувати дві чашки еспресо одночасно та унікальна система LatteCrema дозволять заощадити час вашої сім’ї, який ви зможете проводити разом за чашкою ароматної кави.

  2. GAGGIA CADORNA PRESTIGE OTC

    Ця зернова кавоварка зможе приготувати для вас до 14 кавових напоїв не гірше професійного бариста. Особливістю цієї моделі є спеціальна звукоізолююча конструкція — ваша сім’я буде прокидатися від аромату свіжої кави, а не від шуму кавомашини. Економне енергоспоживання і можливість мити контейнери в посудомийній машині робить її ідеальною для домашнього використання.

  3. MIELE CM 550

    Стильна і функціональна кавоварка для великої родини. Функція кофейника та чайника виручить в ситуації, якщо ви приймаєте гостей — в такому режимі можливо наливати до 8 чашок кави, чаю або води одна за одною. Також володіє блокуванням від випадкового включення для дітей та системою OneTouch for Two для одночасного приготування двох порцій кави.

  4. Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black

    Компактна кавоварка з привабливим дизайном стане зіркою будь-якої кухні. Просте управління за допомогою сенсорного дисплея, збереження індивідуальних переваг і меню з 12 різних кавових напоїв роблять її прекрасним варіантом для домашнього використання.

  5. Gaggia Babila OTC

    Цілих 15 ступенів помелу зерна, 3 режими температури та 5 ступенів міцності дозволяють приготувати каву на професійному рівні, з огляду на ваші індивідуальні смаки. Знайдіть свій унікальний рецепт приготування і збережіть свої призначені для користувача настройки.

  6. De`Longhi Dinamica Ecam

    Функціональна та елегантна машина від бренду DeLonghi. Ви зможете регулювати ступінь помелу і температуру заварювання, щоб приготувати вашу ідеальну каву з ранку. Нічого зайвого, швидкий і тихий апарат з ручним капучинатором і зрозумілим інтерфейсом.

Від чого залежить ціна зерновий кавомашини для будинку?

На вартість впливає насамперед матеріал виготовлення. Кофемашина з якісним корпусом і деталями прослужить довше і буде легше у догляді. Але не забувайте, що крім якості ми платимо за зовнішній вигляд. Компанії розробляють нові дизайни і колірні рішення, які задовольнять смаки навіть найвибагливішого покупця.

Наявність сенсорного екрану також збільшує вартість кавомашини. Якщо ви хочете заощадити вибирайте апарати з простими механічними кнопками.

Якщо ви любите пити капучіно і інші кавові напої з молоком, за це також доведеться доплатити. Різні апарати можуть мати ручний (з насадкою панарелло), напівавтоматичний або автоматичний капучинатор. Кавові з автоматичним капучинатором вимагають мінімального участі в приготуванні і заощадить ваш час, ручний ж — заощадить ваші фінанси.

Крім того, кавоварка може володіти додатковими функціями, які спрощують роботу кавоварки і догляд за нею. Системи фільтрації, автоматичного очищення від накипу й кавових масел та ін. Вплинуть на вартість, але захистять вас від непередбачених витрат на обслуговування.

Краща бюджетна зернова кавоварка для будинку

Krasha byudzhetna zernova kavovarka dlya budinku

Якщо вам потрібна недорога зернова кавоварка для будинку, яка впишеться в маленький бюджет, ми рекомендуємо звернути увагу на кавоварку італійського бренду Saeco.

Saeco Lirika OTC одна з кращих зернових кавоварок в своєму ціновому сегменті для великої родини, яка любить пити каву. Має можливість регулювання ступеня помелу, великий резервуар для води в 2,5 літра і вдосконалений автоматичний капучинатор, за допомогою якого можна приготувати капучіно одним натисканням кнопки.

Якщо ж функція автоматичного капучинатора не є пріоритетною для вас, то можна розглянути варіант попередньої моделі Saeco Lirika Black. Вона володіє ручним капучинатором з функцією швидкого пара. Ця прекрасна кавоварка за доступною ціною для домашнього використання буде радувати відмінним кави вас і вашу родину.

Не забувайте:

Гарна кавоварка для будинку — перш за все та, що буде радувати вас кожен день, не тільки зовнішнім виглядом, але і смачною кавою. Ознайомтеся з технічними характеристиками представлених в рейтингу моделей і знайдіть підходящу саме для вас. При виборі зерновий кавомашини для будинку також звертайте увагу на відгуки покупців. Завдяки відвідувачів рейтингу можна дізнатися корисну інформацію щодо використання та інші особливості кавовій техніки.

Кошик порожнiй!
0