Найкращі кавомашини

Найкращі кавомашини

Кавомашина — це та річ, без якої не може обійтись жоден справжній кавоман. Погодьтеся, набагато зручніше приготувати філіжанку улюбленого кавового напою вдома в теплій піжамі насолоджуючись прекрасним видом з вікна свого будинку. На сьогоднішній день ринок побутової техніки сповнений різними кавомашинами. І як же вибрати саме ту єдину та неповторну кавомашину? Давайте розберемося.

Велика кількість кавомашин на ринку, різниця цінових рішень, доступний функціонал і стильний зовнішній вигляд, все це приносить певні труднощі при виборі.

На що варто звернути увагу під час вибору апарату для домашнього використання?

  1. Тип кавомашини. На сьогоднішній день поділяють 4 види кавомашин для побутового використання, а саме: ріжкові, чалдові, автоматичні та капсульні. Давайте розглянемо детальніше кожен тип:

    — Рожкові. Дані кавомашини працюють таким чином: закладаємо мелену каву ˃ пресуємо каву в ріжку ˃ встановлюємо ріжок у кавомашину ˃ далі через мелену сировину під високим тиском проходить окріп. Коли вибираєте ріжкову кавомашину. Варто звернути свою увагу на матеріал з якого виготовлений ріжок, рекомендуємо віддати перевагу ріжку з нержавіючої сталі.

    — Чалдові. Назва даного типу кавомашин походить від спеціальних таблеток — чалд / под, вони є фільтр-пакет, один фільтр-пакет — одна порція кави. Поди виготовлені з двошарового перфорованого паперу, в них подрібнений порошок. Приготування кави проходить дуже просто, напої мають насичений смак та аромат.

    — Автоматичні. Ці кавомашини – найфункціональніші. За допомогою них можна самостійно мелити зерна, є можливість регулювати температуру, об’єм та міцність напою. Також приємною перевагою є можливість заощадити сировину.

    — Капсульні. Кавомашини цього типу реальні рекордсмени за часом. Капсули зазвичай виробляють із полімеру, пресованого паперу або алюмінію.

  2. Потужність. Як відомо потужність дуже важливий показник адже саме від потужності залежить швидкість приготування та якість напою.
  3. Продуктивність кавоварки. В основному ідеальним вважають один тип продуктивності. За кількістю порцій машини для домашнього використання поділяються на 3 групи::

— Група №1 – до 10 чашок;

— Група №2 – до 30 чашок;

— Група №3 – від 30 чашок.

Тепер ми знаємо, на що варто звернути увагу при виборі кавомашин і можемо перейти до рейтингу найкращих кавомашин для дому у 2022 році.

Найкращі кавоварки для дому

Рейтинг кавомашин 2022 року

Кращі автоматичні та ріжкові кавомашини для домашнього використання:

  1. Кавомашина Delongi ETAM29.510B 

    Дана кавомашина має зрозумілий функціонал, вона має сенсорну панель управління, завдяки якій легко можна задати необхідні параметри для приготування майбутнього напою, є можливість регулювати об’єм напою. Еспресо, який має у своєму складі вдвічі більше води та кави ніж у звичайній. Також кавомашина має капучинатор, за допомогою якого можна отримати не тільки повітряну молочну пінку, але й отримати гарячу воду для приготування чаю. Дана кавоварка має стильний і лаконічний дизайн, який шикарно впишеться в будь-який інтер’єр.

    Характеристики:

    Колір: чорний.

    Габарити: 34х19,5х47 мм (ШхВхГ).

    Місткість контейнера для кавових зерен: 200 г.

    Місткість для води: 1,3 л.

  2. Кавоварка Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black

    Просте управління — одна з найголовніших якостей для кавомашин побутового використання. Дана кавоварка оснащена сенсорною панеллю і штучним інтелектом, ця кавоварка буквально зчитує ваші бажання з кінчиків пальців, це не може не захоплювати. Крутою перевагою є те, що кавомашина запам’ятовує ваші смакові уподобання та формує стартовий екран відповідно до них.

    Кавомашина Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black може запропонувати вам 12 напоїв, які включають трендовий картадо і каву Баріста. Компактний заварний блок VC дає придбати кавовим напоям чудовий смак. Компактна, стильна, сучасна кавоварка ідеальна для будь-якої кухні..

  3. Кавоварка GAGIA MAGENTA PRESTIGE BLACK OTC

    Ми не могли не включити кавомашину від іменитого бренду кавового обладнання до нашого рейтингу кращих кавомашин. Кавомашина GAGIA MAGENTA PRESTIGE BLACK OTC чудовий вибір для дому. Багатофункціональна італійська кавоварка ідеально підійде для любителів молочних кавових напоїв, так як ця модель має молочний модуль. Завдяки цій кавомашині можна приготувати 12 напоїв. Невеликий розмір, зручний функціонал — все, що потрібно для приготування кави в домашніх умовах.

  4. Кавоварка Delongi Dedica EC 685.BK

    Ультракомпактна ручна кавомашина для дому. Завдяки цій моделі ви можете легко та швидко приготувати кавові напої в домашніх умовах. «Система Капучіно», яку можна регулювати, подарує вам ідеальну молочну піну. Технологічний дизайн, компактність, простота використання все це про кавомашину Delongi Dedica EC 685.BK. Ширина цієї моделі всього 15 см!! Це допомагає не захламляти робочий простір і насолоджуватися смачними напоями щодня!

  5. Кавомашина GAGGIA NEW CLASSIC BLUE

    Італійське виробництво – незаперечна гарантія якості. Дана кавомашина має професійну робочу групу та холдер. Вони виготовлені з хромованої латуні, це допомагає підтримувати оптимальну температуру кави протягом усього процесу приготування та кращої якості напоїв. Стимер високої якості з двома отворами, що допомагає зробити шикарну молочну піну. Компактна та стильна кавоварка створена доставляти насолоду смаком та радувати око – вона ідеально поєднується із сучасними кухонними інтер’єрами.

Ми сподіваємося, наші рекомендації допоможуть вам зробити правильний вибір.

Кошик порожнiй!
0