Кошик порожній.
Кошик порожній.
Нарешті і до нашої країни прийшло літо — пора смачних ягід, теплого сонця та прохолодних напоїв. Саме про один із них ми сьогодніп оговоримо. Фредо еспресо це популярний напій, особливо в деяких країнах Середземномор’я та Південної Європи, переважно утих де переважає спекотна погода, а саме в Італії, Греції, Туреччині, Іспаніі та багато інших.
Фредо еспрессо — це освіжаючий і заряджаючий напій, який вважається одним з класичних варіантів італійського еспресо. Цей напій поєднує в собі міцний смак кави з прохолодними нотками молока та льоду. У цій статті ми розглянемо, що необхідно для приготування цього напою, а також поділимося з вами рецептом цього охолоджуючого та взбадьоруючого напою. Для того щоб унести різноманіття до меню вашої кав’ярні, або здивувати ваших гостей як у закладі так і вдома приготуйте для них новий прохолодний напій, а ми розкажемо, як це зробити просто та смачно.
Обрати найкращу каву для Фредо еспресо
Для приготування Фредо еспресо у кав’ярні, нам необхідно мати:
Фредо еспресо це ідеальний варіант для тих, хто дуже любить холодні кавові напої, такі як айс-лате або cold brew. Саме Фредо еспресо буде якраз середнім варіантом між ніжним, більш молочним напоєм айс-лате та міцним і взагалі не молочним cold brew.
Для приготування цього напою, нам знадобиться лише:
Як бачимо напій не дуже вибагливий, тому перейдемо до приготування
Рекомендуємо спробувати Фредо еспрессо з кавою «Дім Кави» Nepal Mount Everest Kukri
Подаємо Фредо еспресо у високому стакані з соломинкою. Можна прикрасити молочною пінкою зверху напою, карамельним сиропом або карамельною крихтою.
Вуаля! Неймовірно смачний, холоджуючий напій готовий.
А ви вже куштували Фредо еспресо?