Рейтинг кавоварок преміум-класу

Рейтинг кавоварок преміум-класу

Преміальні кавомашини відрізняються стильним дизайном, якісними матеріалами та набором унікальних функцій. Флагманські апарати як правило мають розширені настройки для приготування кавових напоїв, дозволяючи користувачеві відчути себе справжнім бариста. Більшість кавоварок преміум-класу також мають автоматичні системи очищення, що робить апарат ще більш простим в обслуговуванні і догляді.

        1. Gaggia Accademia 10003301/RI9702/01

          Суперавтоматична кавоварка Gaggia Accademia одна з кращих на ринку сегмента преміум-класа. Корпус і бойлер кавоварки виконані з якісного матеріалу — нержавіючої сталі. Accademia відноситься до класу А енергоспоживання і має режим енергозбереження. Апарат має індикатор рівня води, підігрів чашок, можливість програмування жорсткості води і функцію автоматичного вимкнення.

          Купити Gaggia Accademia

        2. De`Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.85 MS 0132219009

          Стильна кавоварка італійського виробництва De`Longhi PrimaDonna Elite радує око не тільки зовнішнім виглядом, але і своєю функціональністю. Особливістю даної моделі є функція Multibeverage, яка дозволяє готувати холодну каву і гарячий шоколад. Управляти кавоваркою можна як за допомогою зручного сенсорного екрану, так і віддалено через додаток у вашому мобільному телефоні.

          Купити De`Longhi PrimaDonna

        3. Кавоварка MIELE Соло CM6350 OBSW black 29635020RU

          Кавоварка оснащена унікальною системою AromaticSystem, яка робить аромат кави більш насиченим. Має функцію блокування, щоб маленькі діти не могли випадково її включити. За допомогою простого і зрозумілого інтерфейсу можна не просто приготувати каву зі списку, а й задати власні параметри. Можна налаштувати ступінь помелу, кількість кави, міцність, температуру заварювання тощо. Кавоварка дозволяє підігріти чашки на спеціальній платформі та може одночасно приготувати відразу дві порції улюбленого напою.

          Купити MIELE CM6350 OBSW

        4. Delonghi EPAM960.75.GLM 0132268002

          Унікальністю даної моделі є наявність двох незалежних кавомолок і двох окремих контейнерів для кавового зерна, місткістю по 290 грамів кожен. Це означає, що ви можете створювати унікальні кавові купажі з різних сортів кави самостійно на своїй кухні. Система Latte Crema зробить ідеальну пінку для вашого капучино, а за допомогою технології One Touch ви зможете приготувати дві порції напою в один дотик кнопки. Доглядати за такою кавоваркою також досить просто — вбудована функції очищення промиває деталі за допомогою гарячої води та пари.

          Купити Delonghi EPAM960.75.GLM

        5. Кавоварка Jura Z6 Aluminium 15237

          Преміальна кавоварка Jura Z6 стане справжнім другом на кухні. Кавоварка здатна запам’ятовувати індивідуальні смакові уподобання кожного користувача за допомогою системи штучного інтелекту і рекомендуватиме найбільш популярні напої в першу чергу. Удосконалена професійна кавомолка Aroma гарантує високу якість помелу та на 12,2% більше аромату. Унікальна система імпульсної екстракції Pulse Extraction Process і технологія попереднього змочування дозволяють приготувати каву найвищої якості з насиченим багатим смаком.

          Купити Jura Z6 Aluminium

Кошик порожнiй!
0