Автомобільні кавоварки: що це і як використовувати

Автомобільні кавоварки: що це і як використовувати


Автокавоварки представляють собою вид кавоварок, розроблених спеціально для використання в транспортному засобі. Дорожня кавоварка незамінна річ для любителів кави в подорожах і поїздках. Використовувати такий портативний апарат можна в легкових авто, вантажівках, трейлерах і будинках на колесах.

Види кавоварок для автомобіля

Avtomobilni kavovarki

На сьогоднішній день існує кілька типів і марок автомобільних кавоварок. Такі прилади можуть відрізнятися не тільки дизайном, але і потужністю. Так, для легкових автомобілів виробляють моделі з напругою в 12 Вольт, а для вантажних 24 Вольта..

Найкращі автомобільні кавоварки:

Адаптер Handpresso Auto intense ground coffee
Handpresso Pump set Black
Handpresso Auto

Крапельна автомобільна кавоварка

Принцип роботи такої кавоварки такий же, як і у стаціонарній фільтр-кавоварці. У резервуар заливається вода, яка нагрівається і прокопується через порцію меленої кави..

Можна використовувати багаторазовий нейлоновий фільтр, розрахований в середньому на 60-70 циклів. Або ж придбати одноразові фільтри з паперу. У першому випадку, необхідно подбати про можливості промити фільтр, в другому досить утилізувати фільтр разом із залишками кави.

Через не дуже високу потужность напій готується трохи повільніше, ніж в побутових моделях. Однак це позначається на напої позитивним чином кава виходить ароматною і міцною. За розміром автокавоварка менше, ніж побутова, і може бути зручно розміщена в салоні вашого автомобіля.

Автомобільна еспресо кавоварка

Одним з найпопулярніших видів є еспресо кавоварки марки Handpresso. Для приготування напою можна використовувати таблетовану або мелену каву. Нещодавно компанія випустила капсульну автокавоварку, яка сумісна з капсулами Nespresso

Щоб використовувати портативну кавоварку для автомобіля, її необхідно помістити в підсклянник і підключити до прикурювача. Після підключення необхідно залити воду, помістити чалд або капсулу з кавою. Включити і почекати пару хвилин. Після трьох звукових сигналів перевернути кавоварку, натиснути кнопку і отримати свою чашку ароматного еспресо з ніжним кремом.

Компанія випускає не тільки кавоварки, але і зручні набори в стильних кейсах з усіма необхідними аксесуарами та посудом.

Як обрати кавоварку в дорогу?

Avtomobilni kavovarki
Якщо Ви часто подорожуєте і перебуваєте в дорозі, такий пристрій стане вашим незмінним другом. При виборі автокавоварки звертайте увагу на:

● Потужність і напругу
● обсяг резервуара
● Матеріал, з якого виготовлений корпус
●Наявність функції автоматичного відключення

Плюси дорожньої кавоварки

● Компактна і легка
● Не займе багато місця у вашому автомобілі
● Економить час і гроші
● Свіжозварена кава, не виходячи з машини
● Екологічно- немає необхідності купувати каву в стаканчику на винос
● Доступна ціна
● Якісна кава
● Легко чистити

У мережі Дім Кави широкий асортимент портативних кавоварок.

Кошик порожнiй!
0