Дім кави пригощає кавою ЗСУ, тероборону та волонтерів

Дім кави пригощає кавою ЗСУ, тероборону та волонтерів

Вже понад 7 місяців Україна відстоює свою незалежність та суверенність.
24 лютого застало всіх зненацька, життя всіх громадян нашої країни призупинилося, довелося адаптуватися до нових страшних реалій, які не закінчуються, на жаль, і до сьогодні . Зупинилося як життя людей, так і майже весь бізнес, який підтримує економіку. Кав’ярні та магазини кави по всій Україні змушені були призупинити свою роботу, поки не розуміли, як їм слід рухатися далі і як вони можуть допомагати країні та людям.
Вже через кілька місяців після повномасштабного вторгнення росії в Україну прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав весь український бізнес, який зміг вберегтися або релокейтиться в безпечніші місця, відновлювати свою роботу, допомагаючи тим самим державі економічно.
Звичайно, для всіх підприємців і бізнесменів тепер йшлося не тільки про роботу в ім’я прибутку компанії, але й про можливість здійснення волонтерської діяльності і для звичайних громадян і, звичайно ж, для захисників нашої країни.
На даний час, до 8 місяця війни в Україні вже працює більше половини закладів і багато хто планує ще відкриватися.

Адреси магазинів Дім Кави

Dim kavi prigoshaye kavoyu ZSU, teroboronu ta volonteriv

Дім кави віджинив свої двері для українців

Найбільшими труднощами для відновлення повноцінної роботи “Дім кави” виявилося те, що багато наших магазинів та кав’ярень опинилися у прифронтових містах. Такий бізнес, як наш, не так просто взяти і просто перевезти в безпечніше місце. Офлайн магазини та кав’ярні — це той випадок, коли місце локації пов’язане з фізичною можливістю людини прийти до неї. Перевезти магазини з обладнанням та продукцією в інші міста, на жаль, не дало б нам можливості забрати з собою наших клієнтів.
Наступна проблема з якою нам довелося зіштовхнутися – це можливість виходу співробітників на роботу в офлайн-точки. Безпека наших співробітників понад усе і звичайно ж спочатку коли ніхто не розумів чого очікувати далі, деяким з наших людей довелося покинути свої будинки, виїхати з країни або переїхати в інше місто. Ті, хто знайшов у собі хоробрість і сміливість залишатися вдома, у містах схильних до страшних бомбардувань, не могли ризикувати своїм життям виходячи на роботу, поки не було ясності всієї подальшої ситуації.
Також нам потрібно було скоригувати роботу офлайн магазинів та кав’ярень з урахуванням комендантської години та забезпечити надійне перебування співробітників на роботі під час повітряної тривоги.

Дім кави працює з березня

Проаналізувавши ситуацію та впровадивши нововведення в роботу, вже з березня місяця “Дім кави” потроху почав повертатися до життя, відкриваючи офлайн магазини в таких містах України як Київ, Черкаси, Одеса, Полтава, Суми, Рівне, Львів, Луцьк, Кропивницький , Ужгород, Вінниця, Хмельницький, які не зазнали масованих обстрілів з боку країни-агресора Росії. Це стало надавати допомогу нашій країні на економічному фронті, а також допомогло всім нашим співробітникам продовжити заробляти гроші, забезпечуючи себе та свої сім’ї у такий складний час. А кожна приготовлена з любов’ю чашка кави від наших бариста зробила хоч трохи щасливішою одного або декількох відвідувачів і подарувала теплі емоції, які на мить повернули нас у колишнє спокійне довоєнне життя.

Якщо у вас немає можливості відвідати нашу кав’ярню, ви можете замовити смачну каву або какао та насолоджуватись цими смачними напоями в домашніх умовах.

Volonterska dopomoga vid Dim Kavi

Волонтерська допомога від Дім Кави

Як і решта компаній “Дім кави” не була готова до повномасштабної війни. Як можна у 21 столітті навіть уявити, не те що підготуватися до ракет, бомб, масового та умисного вбивства населення, до окупації міст незалежної держави. Це був шок для нас, як і для кожного українця. Але ні на хвилину ми не сумнівалися у своїй силі, правоті та перемозі над ворогом. Ми максимально швидко стали вирішувати проблеми, що виникають на нашому шляху та обмірковували всі можливі способи допомоги людям, співробітникам та країні.
Волонтерство чи допомога державі тепер є невід’ємною частиною кожного українця та всіх бізнесів. Незважаючи на весь жах, війна згуртувала наш народ і всі ми робимо все, що в наших силах для перемоги. Поки ЗСУ захищають країну, ми, українці, об’єдналися в тилу на волонтерському фронті, надаючи різноманітну благодійну допомогу. Крім очевидного позитивного ефекту, це вплинуло і на атмосферу всередині нашого колективу, підвищило командний дух у темний для нас час. Blasercafe і Дім Кави завжди славились ароматною та смачною кавою, з зерен найвищої якості, які обсмажуються за особливою технологією професіоналів .
Для нас в пріоритеті якість продукції та обслуговування кожного на вищому рівні . Тому одноголосно було прийнято рішення:

Пригощати нашою кавою ЗСУ, тероборону та волонтерів!

Ми просимо поділитися цією інформацією наших співробітників та клієнтів з усіма своїми знайомими та друзями, в соцмережах та месенджерах, щоб якнайбільше захисників нашої країни скористалися такою пропозицією і в вільний час відвідали наші кав’ярні та в приємній атмосфері насолодилися чашкою ароматної кави.

Кошик порожнiй!
0