28 років Дім Кави — 28 років крашої кави

28 років Дім Кави — 28 років крашої кави

20 травня — особливий день для нашої мережі магазинів Дім Кави. Саме у цей день ми святкуємо день народження!
28 років плідної праці, 28 років професіоналізму, 28 років кави. Історія мережі Дім кави почалася у далекому 1995 році, і до сьогоднішнього дня ми працюємо, для того щоб ви мали можливість почати свій день бадьоро за чашечкою смачної і ароматної кави.

28 rokiv domy kavu

За 28 років роботи мережа магазинів Дім Кави стала не тільки одним з найбільших постачальників кави в Україні, але й невід’ємною частиною культури споживання цього напою. Ми завжди раді бачити своїх клієнтів та пропонувати найкращу каву, та кавові девайси для справжніх цінителів кави.

28 років Дім Кави працює щоб ви насолоджувалися кращаю кавою

У магазинах «Дім Кави» ви завжди зможете знайти широкий асортимент кави з усього світу: від класичних сортів до різноманітних екзотичних сумішей. Але у нашій мережі магазинів «Дім Кави» ми не тільки пропонуємо якісну каву, але й забезпечуємо великий вибір усього необхідного для приготування цього неперевершеного напою. У наших магазинах можна придбати кавоварки, млинки для кави, посуд для сервірування та багато іншого.

Адреси магазинів Дім Кави

Крім того, ми завжди прагнемо допомогти нашим клієнтам вибрати найкращий варіант кави та кавових девайсів для себе. У наших магазинах завжди працюють професійні консультанти, які допоможуть підібрати каву за смаком, ароматом, країною виробництва та іншими параметрами, а також з радістю допоможуть підібрати пристрої для приготування кавових напоїв відповідно до саме ваших потреб.

Вибрати найкращу каву

Інтернет магазин Дім Кави

Також, ми, мережа магазинів Дім Кави, активно розвиваємося і в онлайн-просторі, надаючи можливість замовляти каву та приладдя для її приготування через Інтернет. Це особливо актуально у сучасних умовах, коли багато людей працюють з дому та прагнуть насолоджуватися смачною та якісною кавою без виходу з дому.

Ми раді зустрічати та обслуговувати наших гостей у кожному з наших магазинах у кожному місті України. Далі — лише вперед. Ми працюємо і працюватимемо, щоб наповнювати кожен ваш день ароматом кави.

Кошик порожнiй!
0