Підсумки року від Дім Кави

Підсумки року від Дім Кави

Лічені дні залишаються до завершення найстрашнішого і водночас героїчного для України 2022 року. Наша країна з 24.02 живемо абсолютно іншим життям, адаптованим до нової реальності, але в якому все також залишається місце мріям, радостям, зустрічам з рідними та друзями за чашкою улюбленої кави.
Звичайно такі місця зустрічі як кафе та кав’ярні змінилися, тепер це не тільки безтурботні заклади для приємного проведення часу, а міні благодійні організації , відповідальні за допомогу людям та своїй державі.

Pidsumki roku vid Dim Kavi

Дім кави відновив роботу під час війни

Ще в березні керівництво нашої країни закликало підприємців які у відносній безпеці почати відновлювати роботу і ми відразу ж почали робити все що в наших силах, адже розуміли, що від кожного з нас залежить економіка України.
Для бізнесу було введено багато спрощень, особливо щодо податків, які дозволялося не сплачувати, якщо робота не приносить такого заробітку як раніше. Ми в компанії “Дім Кави” відмовились від цієї допомоги і сплачуємо податки повністю як і раніше, протягом усього воєнного часу, який сподіваємось закінчиться якнайшвидше.
З самого початку повномасштабної війни “Дім Кави” продовжувала свою роботу щодня, наскільки це було можливим у конкретний час. Наші працівники кожен день виходили на роботу , працюючи в різних умовах, щоб підтримувати економіку країни та надавати допомогу військовим, волонтерам та просто мирним жителям.
Війна позбавила усіх нас стабільного життя, когось залишила без домівки , багатьох позбавила роботи, саме тому ми, як підприємці, намагалися зберегти, перш за все, робочі місця для наших співробітників, допомагати їм фінансово, забезпечувати безпечну роботу для кожного з них.
Найбільші складнощі роботи нашого бізнесу були у прифронтових містах, особливо у Харкові, де ми були вимушені зупинити роботу великої кількості наших офлайн магазинів кави та кав’ярень .
Як і всі ми чекали коли бомбардування наших дорогих серцю міст припиниться, і нарешті коли ЗСУ відкинуло ворога до їхнїх кордонів , ми якнайшвидше приступили до відкриття наших офлайн точок. Це дало змогу забезпечити роботою велику кількість людей, які залишалися в місті та які змогли повернутися до нього.

Дім кави пригощає кавою

Також “Дім Кави” прийняв рішення пригощати безкоштовною кавою наших військових, волонтерів та їх родини , щоб кожен з цих людей міг насолодитися смачним напоєм і провести хоча б трохи часу в теплій атмосфері наших закладів. Така благодійна акція діє у всіх містах нашої країни .

Дім Кава працює 

Pidsumki roku vid Dim Kavi

Звичайно ми розуміємо що робота офлайн наразі це небезпечно та ризиковано, ми зуміли забезпечити наші магазини та кав’ярні всім необхідним для відносно безпечної роботи кожного співробітника та наших відвідувачів .
Ми намагаємось забезпечити безперебійну роботу магазинів і кав’ярень під час аварійних відключень енергетики, придбавши генератори , щоб також у людей була можливість прийти до нас підзарядити необхідну техніку і зігрітися чашкою гарячого напою.

Адреси наших кофеїн — приходьте за смачною кавою та допомогайте Україні!

Зараз найголовніше що є у нас це наші люди, наші працівники, наші клієнти, ми незламні і адаптуємося до нового способу життя, де є сирени, де добові відключення електроенергії, але ніхто і ніщо вже не змусить нас залишити свої будинки! Кожен з нас є важливим пазлом надійного тіла нашої країни, нашої економіки та фінансової системи України. Кожна людина, будь то працівник “Дім Кави” або його клієнт є членом нашої сім’ї-України! Наша сила в єдності, у хоробрості, у впевненості у нашій перемозі над ворогом та у поверненні до мирного життя.

 

Кошик порожнiй!
0