Кошик порожній.
Кошик порожній.
Кава — прекрасний, але не менш загадковий напій. Для того щоб насолодитися смаком цього чудового напою потрібно дотримуватися певних правил його вживання. У багатьох країнах ці правила накопичувалися довгі роки і стали формувати традиції у його вживанні.
Кавові букети BLASERCAFE
Турція. Усім відомий факт, що традиційна турецька кава готується в турці (джезві) на дуже гарячому піску. За звичаєм кава подається після їжі.
Італія. Темпераментні італійці віддають перевагу міцному еспресо, це не дивно, адже вони його винайшли. Зверху міцного еспресо розташовуються пінні вершки. Зазвичай цей напій випивають залпом.
США. У США кава по праву займає перше місце серед найпопулярніших напоїв. Американці вживають каву із дитинства. Фраппучино, десертний напій – винахід саме жителів США, вперше його подали, як не дивно у Starbucks.
Франція. У французів немає такого улюбленого напою, але обов’язково за традицією французи макають у каву невеликий шматочок хліба або випічки.
Марокко. Жителі Марокко люблять змішувати каву з різними спеціями та прянощами їх фаворити – кардамон, мускатний горіх, кмин, імбир та кориця. Існують деякі традиції додавання спецій до кавових напоїв, пов’язаних із значущими подіями, наприклад: на весілля часто кладуть солодкі приправи, на похоронні події – гіркі.
Бразилія. Твір бразильців — кафесінні, подають його в маленьких філіжанках. Прийнято його пити відразу після прийому їжі, також іноді додають до нього сиропи або згущене молоко.