Як заварювати каву в зернах?

Як заварювати каву в зернах?

Приготувати натуральну зернову каву в домашніх умовах можна кількома способами, в залежності від ваших кухонних пристосувань. Не хвилюйтеся, якщо у вас немає автоматичної еспресо-кавоварки або рожкової кавоварки. Для приготування кави підійде:
● турка
● фільтр
● гейзерна кавоварка
● френч-прес
● кемекс
● воронка (пуровер)

Основні поради для найкращої кави в зернах

Yak zavaryuvati kavu v zernah

Використовуйте мелену каву. Щоб розкрити максимум своїх смакових якостей і зберегти аромат кави, перемелюють зерно безпосередньо перед варінням. Автоматичні кавомашини, використовують незбиране кавове зерно, яке самостійно перемелюється. В інших випадках необхідно використовувати мелену каву. Не забувайте, що для різних способів приготування необхідна кава різного ступеня помелу.

Використовуйте якісну очищену воду. Звичайна водопровідна вода не підійде для приготування кавового напою. Використовуйте очищену бутильовану або фільтровану воду. Багато сучасних автоматичних кавоварок мають спеціальні вбудовані фільтри. Але не забувайте, що їх також необхідно регулярно міняти.

Як вибрати каву в зернах?

Yak zavaryuvati kavu v zernah

Не важливо чи користуєтеся ви автоматичною еспресо-машиною або готуєте за допомогою альтернативних видів заварювання, запорукою смачного напою є гарне зерно. При виборі ідеальної кави, необхідно перш за все орієнтуватися на особисті смакові переваги.Смак, аромат і навіть міцність кави залежить і від країни походження, сорти, процесу промивання та обсмаження зерна. Так, наприклад, віддавайте перевагу арабіки, якщо любите кислі нотки в напої. Якщо ж ви любите більш міцну каву, зверніть увагу на кавові бленди з робустою у  складі.

У мережі Дім Кави великий асортимент якісної зернової кави.

Також звертайте увагу на те, скільки коштує зернова кава. Занадто низька ціна може викликати сумніви в якості та оригінальності походження. Купуйте каву в спеціалізованих кавових магазинах, щоб застрахувати себе від підробки. У Будинку Кави ви можете дізнатися особливості представлених сортів і придбати зернову каву в зручних
упаковках, об’ємом у 250 грам та 1 кілограм.

Кошик порожнiй!
0