Кошик порожній.
Кошик порожній.
Какао – що це? Які види бувають? Як смачно приготувати?
Какао напою затишніше і тепліше не знайти. Починаючи від теплого какао з булочкою у бабусі на селі закінчуючи солоденьким какао з маршмелоу в улюбленій кав’ярні у сніговий передноворічний день.
Види какао:
— натуральний какао (має гіркуватий присмак);
— солодкий какао (для любителів солодшого какао);
— какао швидкого приготування (менш гіркий ніж натуральний і менш солодкий ніж солодкий какао)
Солодкий какао
Для 1 чашки нам знадобиться:
— какао-порошок 12 г;
— вода 95-100 ˚С 30 г;
— молоко 180 г.
Процес приготування:
Натуральний какао-порошок:
Для приготування 500 мл напою нам знадобиться:
— Какао-порошок 2 ст.л.;
— Цукор 2 ст.л. (щоб нейтралізувати неприємну гіркоту);
— Молоко 500 мл (молоко можна підібрати індивідуально, якщо у вас непереносимість лактози або використовувати воду)
Процес приготування:
Професійний рецепт какао
Якщо у вас є кавоварка або ви хочете готувати какао в кав’ярні, то у нас є рецепт і для вас.
Для однієї порції нам знадобиться:
— Пітчер;
— какао-порошок (вигляд не має значення) 10-15 г; Будь-який вид какао
— Молоко 200 г;
— Цукор до 10 г або ж, за бажанням, можна замінити цукор сиропом.
Процес приготування: