Кошик порожній.
Кошик порожній.
Розкажемо вам про найпопулярніші міцні кавові коктейлі, з якими ви можете зігрітися такими холодними листопадовими вечорами.
Для гарної подачі ваших напоїв у мережі Дім Кави є великий асортимент кавових аксесуарів
Ідеальний напій для великої компанії. Смачний як гарячий так і холодний, ідеально підійде тим, хто любить пряні нотки.
Iнгредієнти:
Приготування: Усі інгредієнти змішати в одному посуді та довести до кипіння, подавати в низьких келихах.
Класичний напій відомий та шанований на всіх світових чемпіонатах з алкогольної кави.
Iнгредієнти:
Приготування: У келих для айріша налити віскі, додати фільтр кави, вершки збити в шейкері і викласти так, щоб вершки не змішалися з кавою.
Істинно наш напій в якому поєднується затишок та теплота від коньяку та енергія та м’якість від капучино.
Iнгредієнти:
Приготування: В чашку налити коньяк, виварити еспресо, збити молоко, влити в еспресо як у звичайний капучино.
Кавовий напій який підходить для вечірки, завдання якого розпалити азарт питущої та відчути багатогранність кави та рому та м’якість вершків.
Iнгредієнти:
Приготування: У прозорий келих налити фільтр, закинути туди цукор, влити ром, акуратно викласти вершки, щоб вони плавали в центрі як острівець.
Дуже екзотичний напій рецептура якого повністю залежить від прозорості звареного фільтра, і смак завжди відрізнятиметься від попереднього келиха.
Iнгредієнти:
Приготування: На дно келиха покласти цукор, на нього викласти монету, влити фільтр, доки монету не перестане бути видно, додати горілку. Напій не перемішувати, пити залпом.
Це той напій, який хочеться пити будучи на холоді, з поправкою на те, що цей напій ще й надає бадьорості і додає нотки кави в класику глінтвейноваріння.
Iнгредієнти:
Приготування: Усі інгредієнти змішати в сотейнику та довести до кипіння, подавати у високому келиху.
Для напоїв ідеально підійдуть такі види кава:
або моносорти зі 100% арабіки: