Кошик порожній.
Кошик порожній.
Розкажемо вам про найпопулярніші міцні кавові коктейлі, з якими ви можете зігрітися такими холодними листопадовими вечорами.
Для гарної подачі ваших напоїв у мережі Дім Кави є великий асортимент кавових аксесуарів
Ідеальний напій для великої компанії. Смачний як гарячий так і холодний, ідеально підійде тим, хто любить пряні нотки.
Iнгредієнти
Еспресо 1 порція
Білий портвейн 100мл
Ром 100мл
Коричневий цукор
Приготування: Усі інгредієнти змішати в одному посуді та довести до кипіння, подавати в низьких келихах.
Класичний напій відомий та шанований на всіх світових чемпіонатах з кави алкоголю.
Віскі 50мл
Вершки 18% 100мл
Фильтр кави 200 мл
Приготування: У келих для айріша налити віскі, додати фільтр кави, вершки збити в шейкері і викласти так, щоб вершки не змішалися з кавою.
Істинно наш напій в якому поєднується затишок та теплота від коньяку та енергія та м’якість від капучино.
Еспресо 1 шт
Коньяк 50мл
Молоко 200мл
Приготування: В чашку налити коньяк, виварити еспресо, збити молоко, влити в еспресо як у звичайний капучино.
Кава напій який підходить для вечірки, завдання якої розпалити азарт питущої та відчути багатогранність кави та рому та м’якість вершків.
Збиті вершки 60г
Фільтр кава 200мл
Чорний ром 50г
Цукор рафінад 2 шматочки
Приготування: У прозорий келих налити фільтр, закинути туди цукор, влити ром, акуратно викласти вершки, щоб вони плавали в центрі як острівець.
Дуже екзотичний напій рецептура якого повністю залежить від прозорості звареного фільтра, і смак завжди відрізнятиметься від попереднього келиха.
Фильтр кава 150мл
Горілка 75 мл
Цукор 2 шматочки
Монета (чиста)
Приготування: На дно келиха покласти цукор, на нього викласти монету, влити фільтр, доки монета не перестане бути видно, додати горілку, поки монета не стане видно. Напій не перемішувати, пити залпом.
Це той напій, який хочеться пити будучи на холоді, з поправкою на те, що цей напій ще й надає бадьорості і додає нотки кави в класику глінтвейноваріння.
Червоне вино 100мл
Паличка кориці 1 шт
Аніс 1 зірка
Гвоздика 3 шт
Апельсин 50г
Мед 30г
Доппіо 1 шт
Приготування: Усі інгредієнти змішати в сотейнику та довести до кипіння, подавати у високому келиху.
Для напоїв ідеально підійдуть такі види кава:
або моносорти зі 100% арабіки: