Безкоштовне вiдправлення при замовленнi вiд 1000 грн!
Кава з алкоголем

Кава з алкоголем

ТОП 6 міцних кавових напоїв

Розкажемо вам про найпопулярніші міцні кавові коктейлі, з якими ви можете зігрітися такими холодними листопадовими вечорами.

1. Кавовий пунш – ідеальний напій для великої компанії. Смачний як гарячий так і холодний, ідеально підійде тим, хто любить пряні нотки.

Iнгредієнти

Еспресо 1 порція

Білий портвейн 100мл

Ром 100мл

Коричневий цукор

Приготування

Усі інгредієнти змішати в одному посуді та довести до кипіння, подавати в низьких келихах.

2.Айріш кава — класичний напій відомий та шанований на всіх світових чемпіонатах з кави алкоголю.

Віскі 50мл

Вершки 18% 100мл

Фильтр кави 200 мл

Приготування

У келих для айріша налити віскі, додати фільтр кави, вершки збити в шейкері і викласти так, щоб вершки не змішалися з кавою.

3.Капучино з коньяком істинно наш напій в якому поєднується затишок та теплота від коньяку та енергія та м’якість від капучино.

Еспресо 1 шт

Коньяк 50мл

Молоко 200мл

Приготування

В чашку налити коньяк, виварити еспресо, збити молоко, влити в еспресо як у звичайний капучино.

4.Фарисей -кава напій який підходить для вечірки, завдання якої розпалити азарт питущої та відчути багатогранність кави та рому та м’якість вершків.

Збиті вершки 60г

Фільтр кава 200мл

Чорний ром 50г

Цукор рафінад 2 шматочки

Приготування

У прозорий келих налити фільтр, закинути туди цукор, влити ром, акуратно викласти вершки, щоб вони плавали в центрі як острівець.

5.Карськ — дуже екзотичний напій рецептура якого повністю залежить від прозорості звареного фільтра, і смак завжди відрізнятиметься від попереднього келиха.

Фильтр кава 150мл

Горілка 75 мл

Цукор 2 шматочки

Монета(чиста)

Приготування

На дно келиха покласти цукор, на нього викласти монету, влити фільтр, доки монета не перестане бути видно, додати горілку, поки монета не стане видно. Напій не перемішувати, пити залпом.

6.Кавовий глінтвейн -це той напій, який хочеться пити будучи на холоді, з поправкою на те, що цей напій ще й надає бадьорості і додає нотки кави в класику глінтвейноваріння.

Червоне вино 100мл

Паличка кориці 1 шт

Аніс 1 зірка

Гвоздика 3 шт

Апельсин 50г

Мед 30г

Доппіо 1 шт

Приготування

Усі інгредієнти змішати в сотейнику та довести до кипіння, подавати у високому келиху.

Кошик порожнiй!
0