Новорічна лотерея у крамницях Дім Кави

Новорічна лотерея у крамницях Дім Кави

Грудень — час, коли навколо нас панує особлива атмосфера чарівництва та подарунків. Для кожного з нас цей місяць має своє особливе значення. Для когось це місяць приємної передноворічної метушні,новорічних див, час для підведення підсумків та побудови планів на наступний рік. А для Дім Кави це час для подарунків, теплих подарунків для Вас. 

У передноворічний час ми підготували для вас безпрограшну лотерею, головним призом якої є КАВОВА МАШИНА, яка зробить ваші ранки добрими та бадьорими. Правила участі у лотереї уже прості кожен хто придбає каву BLASERCAFE у крамницях Дім Кави автоматично стає учасником лотереї від Дім Кави. Серед призів на вас чекатимуть: тостер для ваших смачних сніданків стильна сумка, елегантна чашка для еспрессо, знижки у Дім Кави, шампанське для новорічного настрою і багато іншого. Лотерея відбуватиметься з 29 по 31 грудня 2023 року у крамницях Дім Кави. Купуйте улюблену каву та вигравайте різноманітні подарунки!

Деталі лотереї можна дізнатися у вашій улюленій крамниці Дім кави!

Не пропустіть свій шанс зробити новорічні свята ще яскравішими, магічними та смачнішими.Приймайте участь у лотереї порадуйте себе та своїх близьких. Купуйте улюблену каву та виграйте корисні, кавові подарунки !

Щасливого та ароматного нового року з «Дім Кави»!

Кошик порожнiй!
0