Кошик порожній.
Кошик порожній.
Гарячий шоколад — улюблене лакомство не тільки дітей, а й дорослих. Ми підготували для вас універсальні рецепти гарячого шоколаду на будь-який смак.
У класичних рецептах використовують коров’яче молоко, проте його легко замінити на будь-яке інше рослинне. Не бійтеся експериментів — молоко з фундука або соєве з бананом відмінно поєднуються з ніжним шоколадом.
У мережі Дім Кави великий вибір какао CAOTINA.
Чудовий смак швейцарського гарячого шоколаду розкривається по-новому в поєднанні з нотами кориці і апельсина. Простий і швидкий рецепт, який підійде для підняття настрою, коли за вікном прохолода і негода.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: на 4 персони
Інгредієнти:
Caotina Original – 4 ст. ложки
Молоко – 600 мл.
Вершки – 150 мл.
Цукор – ½ ч. ложки
Кориця – ½ ст. ложки
Цедра апельсина
Спосіб приготування:
Насичений чорний шоколад смачний і сам по собі. Але що, якщо додати до нього трохи цитрусових ноток? Освіжаючий і неймовірно ніжний рецепт, який можна готувати, як в гарячому, так і холодному вигляді.
Час приготування 5 хвилин
Кількість порцій: на 1 персону
Інгредієнти:
Какао Caotina Dark – 2-3 ст. ложки
Молоко – 200 мл.
Апельсиновий сік – 100 мл.
Спосіб приготування:
Щоб приготувати смачний какао не обов’язково робити його гарячим. Какао Caotina можна додавати як в тепле, так і в холодне молоко. Цей рецепт не залишить байдужим любителів ніжних прохолодних напоїв. Пряні спеції та вершкове морозиво ідеально поєднуються з насиченим смаком какао.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: на 4 персони
Інгредієнти:
Caotina Original – 8 ст. ложок
Молоко – 700 мл.
Коріандр – ½ ч. ложки
Кардамон – ½ ч. ложки
Кориця – 1 паличка
Гвоздика – 2 шт.
Аніс – 1 шт.
Морозиво – 450 гр.
Спосіб приготування:
У цьому рецепті солодкий і трохи маслянистий смак білого шоколаду зустрічається з пряним гарбузом. Улюблений напій осінньої пори по всьому світу.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порций: на 2 персони
Інгридієнти:
Какао Caotina Blanc – 4 ст. ложок
Молоко – 500 мл.
Гарбузове пюре – 50 мл.
Спеції: молота кориця, імбир, гвоздика, мускатний горіх, духмяний перець
Взбиті вершки (для прикраси)
Спосіб приготування:
— Caotina Original
— Caotina Dark
— Caotina Blanc