Рейтинг капсульних кавоварок в 2022 році

Рейтинг капсульних кавоварок в 2022 році

Кава — напій, який користується величезною популярністю в усьому світі в цілому і в нашій країні зокрема. При цьому старі способи приготування поступово відходять у минуле. Сьогодні все частіше можна зустріти капсульні кавоварки. Вони зручні, практичні, дозволяють швидко готувати смачний і якісний гарячий напій. Багато виробників побутової техніки, користуючись високим попитом, стали пропонувати на ринку свою продукцію. Але яку краще кавоварку капсульну купити, щоб потім не було «боляче за витрачені гроші та час»? В цьому ракурсі має сенс представити невеликий, але дуже цікавий, перелік найбільш популярних моделей.

Повний список капсульних кавоварок

Кращі капсульні кавомашини у 2022

 

 Gaggia LAmante

Кавоварки даного бренду відрізняються високими експлуатаційними характеристиками, що вигідно виділяють моделі серед конкурентів. Дизайн повною мірою відповідає італійському темпераменту, що завжди додасть певну родзинку в інтер’єр приміщення. Дана кавоварка розрахована на домашнє використання або в маленькому офісі, оскільки граничне навантаження на пристрій, передбачене виробником, становить 30 чашок.

Серед індивідуальних особливостей моделі варто виділити наступні позиції:

  • Універсальність. А в принципі, машина потенційно розрахована на приготування еспресо. Але вона не потрапила б в даний рейтинг капсульних кавоварок, будучи настільки вузькоспеціалізованою. Наявність професійних парових насадок легко дозволяють отримувати пінні капучино, латте і багато інших варіанти кавового напою і навіть какао.
  • Грамотно продумана конструкція та інноваційні технологічні рішення роблять експлуатацію машини гранично простою і зрозумілою, максимально автоматизованою. Зокрема, вона оснащена: збіркою відпрацьованих капсул; автоматичний їх збір після використання; рухлива основа під чашу з Каплезбірник.
  • Використання тільки спеціалізованих капсул Eccafe, з якими працює встановлена ​​система Caffitaly. Безумовно, вона забезпечує дуже смачний напій — класичний еспресо з повітряною пінкою, який припаде до смаку абсолютно будь-якій людині, навіть самому вимогливому і вибагливому. Але ось закупівлі капсул доведеться приділити окрему увагу.
  • Невисока вартість в порівнянні з аналогами підвищує доступність Gaggia LAmante для широкого кола потенційних споживачів.

    Представляємо вашій увазі як працює дана модель капсульної кавоварки:

Caffitaly Bianca S22

Огляд капсульних кавоварок однозначно буде неповним, якщо не згадати таку унікальну і дуже затребувану у світі модель як Caffitaly Bianca S22. Особливо вона популярна в Італії та інших країнах Європейського Союзу.

Машина універсальна. Вона легко і швидко готує класичний лате; еспресо, на який вона спочатку розрахована; капучино і навіть чай. Діапазон одержуваного на виході обсягу також немаленький — від 30 мл до 200 мл, відповідно, і чашку можна використовувати досить містку.

З переваг установки має сенс виділити наступні:

  • Дуже оригінальний дизайн, який відмінно впишеться в інтер’єр кухні.
  • Спеціально розроблена і запатентована технологія пробивання капсул гарантує отримання дійсно якісного, смачного, ароматного кава. Такий смакової насиченості в інших моделях домогтися неможливо.
  • Невеликі розміри при високій продуктивності.
  • Оптимальне співвідношення вартості кавомашини і її якості.
  • Широка область застосування. Caffitaly Bianca S22 чудово підійде для заміського будинку, квартири, офісів малого і середнього бізнесу.
  • Ефективний пристрій збиття піни з молока. Напої виходять повітряні та дуже смачні.
  • Наявність автоматичної системи очищення, що істотно спрощує технічне обслуговування і використання кавоварки.

Таким чином, кожна з охарактеризованих кавоварок має свої позитивні сторони та більш переважну область застосування. Gaggia LAmante відмінно підійде для цінителів добротного еспресо, які віддають перевагу якості на противагу кількості. Caffitaly Bianca S22 з можливістю швидкого і простого варіювання видів кавових напоїв, а також розміру порцій, підійде людям активним, часто приймаючих гостей, а також бізнесменам, які піклуються про комфорт своїх співробітників в офісі.

Кошик порожнiй!
0