Яка кавоварка найкраще підходить для офісу?

Яка кавоварка найкраще підходить для офісу?

Більшість людей не можу почати свій день без чашки ароматної кави. Протягом робочого дня часто хочеться отримати ще один заряд енергії. Зовсім не обов’язково бігти в найближчу кав’ярню за бажаним напоєм, якщо в улюбленому офісі вже подбали про це.

Згідно з дослідженнями, хороший кава може надати енергії та підняти настрій співробітникам. Це в свою чергу може підвищити показники продуктивності праці, та й атмосфера в такому робочому середовищі буде більш позитивною і дружньою.

Вибір кавоварок у 2022 році такий різноманітний, що розбігаються очі. Так як же вибрати ту саму, що відповідатиме усім Вашим побажанням, не вдарить по гаманцю, а головне буде варити смачну каву?

У мережі Дім Кави великий вибір кавоварок для офісу.

На що звернути увагу при виборі кавоварки для офісу?

Выбор кофемашины для офиса

  • Розмір і штат офісу

    Немає необхідності купувати велику кавоварку для офісу з невеликою кількістю працівників. Маленька ж кавоварка, навпаки, буде збирати чергу в офісі з великим штатом співробітників. Оцініть кількість людей, які будуть користуватися апаратом.

  • Простота

    Бажано, щоб офісна кавоварка була максимально зрозумілою для використання, з інтуїтивним управлінням. Вибирайте кавоварки, яким потрібно мінімум участі людини, з автоматичним приготуванням напоїв. Так, кожен, незалежно від своїх навичок, зможе приготувати собі напій.

  • Надійність

    Ставлення до офісної кавомашини як правило менш дбайливе, ніж до домашньої техніки, так що не забувайте про міцність корпусу, надійності електроніки та доступності сервісного обслуговування. 

  • Потужність і навантаження

    Одним з ключових моментів є максимальна кількість порцій, які машина може приготувати за день. Звертайте увагу на обсяги бункерів для води та кави, а також на показники потужності й споживання електроенергії.

Рейтинг кавоварок для офісу у 2022 році

  • Liberty’s F12

    Номер один у нашому рейтингу — проста у використанні кавоварка фірми Liberty’s, яка зможе забезпечити офіс сотнею порцій кави в день. Дану модель можна під’єднати до центральної системи водопостачання, зовнішньої ємності або користуватися знімним контейнером (2 л.). А для дуже великих офісів можна вибрати в модифікації з бункером для води в цілих 8 літрів, що допоможе заощадити ще більше часу на обслуговуванні.

  • Jura E8 Moonlight

    Менш, ніж 60 секунд і ваш напій буде готовий. Не потрібно витрачати багато часу на збивання молока — за допомогою професійного автоматичного капучинатора ви отримаєте ідеальну мелкоячеісту густу піну. Ця легка в догляді та обслуговуванні кавоварка стане відмінним доповненням на кухні вашого офісу.

  • Saeco Aulika Top HSC V2

    Просте управління, великий обсяг водяного бункера в 4 літри та можливість одночасного приготування двох чашок роблять цю кавоварку ідеальним кандидатом для офісу. Крім того, кавоварка має два бойлери та місткий контейнер для відпрацьованого кави.

  • Dr. Coffee MiniBar S

    Головною перевагою є надійність і продуктивність до 200 порцій кави в день. Це покриє потреби будь-якого, навіть самого великого, офісу. Апарат має цілих 24 автоматичних програми. А для приготування кавових напоїв з молоком, не доведеться вчитися користуватися капучинатором, адже машина має спеціальний контейнер для сухого молока і шоколаду.

  • SAECO PHEDRA EVO CAPPUCINO 9GR

    Дана модель проста у використанні та візуально схожа на класичний автомат з кавою. Працює на цілісному або молотом зерні та здатна приготувати як еспресо, так і порцію гарячого шоколаду. Стандартне меню має вибір з 8 напоїв, але можна запрограмувати до 18 різних програм. До плюсів також можна віднести можливість видачі альтернативного кави, наприклад без кофеїну.

Топ-4 бюджетних кавоварок для офісу

Якщо у вас обмежений бюджет і в вашому офісі немає необхідності готувати велику кількість порцій кави в день, можна розглянути наступні варіанти:

  1. Gaggia Syncrony Logic RS

    Краща у своєму ціновому сегменті кавоварка фірми Gaggia надійна і невибаглива в обслуговуванні. Приготування порції еспресо займе всього 20 секунд, а з капучино апарат впорається за півтори хвилини. Має функцію швидкого пару та автоматичний капучинатор, який взіб’є молоко до ідеальної пінки, натисненням однієї кнопки.

  2. Bravilor Bonamat Novo

    Професійна крапельна кавоварка, яка підійде для невеликих офісів, де п’ють чорну каву. Всього за п’ять хвилин у вас буде готовий декантер чудового фільтр-кави. Це означає, що Bravilor Bonamat Novo може виробляти цілих 18 літрів кави в годину. Простий догляд та доступна ціна цієї моделі роблять її ідеальним варіантом для маленьких офісів. 

  3. Blaser Star Classic

    Кавоварка торгової марки Blasercafe має невисоку ціну, компактні габарити та зрозумілий інтерфейс. Назва моделі говорить за себе — класика в сучасному виконанні. Оптимальний варіант, який може забезпечити потреби невеликого за розміром офісу до 5 чоловік.

  4. Caffitaly Bianca S22

    Закриває наш рейтинг кавоварок, мабуть, найпростіша на сьогоднішній день в використанні капсульна кавоварка. Помістіть капсулу у відсік, натисніть кнопку, отримайте каву та видаліть використану капсулу. Вартість самої кавомашини невелика, проте капсули обійдуться трохи дорожче зерен. Якщо у Вашому офісі п’ють не багато кави, то такий варіант буде оптимальним.

Кошик порожнiй!
0