Таблетована кава — в чому переваги такого виду заварювання?

Таблетована кава — в чому переваги такого виду заварювання?

Порція меленої кави, упакованої в паперовий фільтр у вигляді спресованої таблетки називається таблетованою кавою або ж кавою в чалдах. Такий спосіб приготування напою, що бадьорить має ряд особливостей і переваг.

У мережі Дім Кави ви можете обрати таблетовану каву на будь- який смак.

Які кавомашини підходять для приготування таблетованої кави

Приготування кави таким способом можливо в спеціальних чалдових кавоварках, а також в комбінованих кавоварках, які оснащені перехідником для чалдових таблеток.

Чалди також бувають різними, в залежності від діаметра — 44 мм і 55 мм, в залежності від ваги можуть містити 7 гр. і 9 гр. кава. Звертайте увагу на тип вашої кавоварки та на те з яким стандартом таблеток вона працює.

Як заварювати таблетовану каву

Щоб приготувати каву таким способом необхідно розпакувати індивідуальний пакет з кавовою таблеткою, помістити її в кавоварку і натиснути кнопку запуску. Порція свіжої та ароматної кави буде готова менш ніж за хвилину! Використана таблетка видаляється, а кавоварка при цьому залишається чистою і готовою до роботи.

Переваги таблетованої кави

Tabletovana kava

Простота використання

Заварювати каву в таблетках дуже просто. Для цього не потрібно володіти особливими навичками. Головне, щоб ваша кавоварка передбачала можливість використання кавових таблеток.

Смакові якості

Кожна порція таблетованої кави має ідеально вивірені пропорції кави і ступінь помелу. Це гарантує стабільний і збалансований смак напою кожен раз.

Економія

Вартість чалдів менша, ніж упаковка меленої кави або кавових капсул. Крім економії коштів, ви також економите свій час. Ви не будете витрачати час на попереднє перемелювання кавових зерен, втоптування порції меленої кави в ріжок, а також на очистку кавоварки після приготування напою.

Свіжість

Оскільки таблетована кава продається поштучно, немає необхідності турбуватися про смакові якості напою. Кожна таблетка з кавою упакована в індивідуальну упаковку. Тим самим, кожна порція кави залишається максимально свіжою, розкриваючи свій смак і аромат після екстракції.

Облік

Вести облік кави в сфері HoReCa набагато простіше, оскільки немає необхідності розраховувати кількість грам кави. На заходах, де проходить перерва на каву, також зручно заздалегідь розрахувати кількість чалдів з кавою, знаючи кількість гостей.

Різні сорти

Купуючи упаковку кавових зерен або меленої кави, ми п’ємо один і той же сорт. І тільки коли кава закінчується, йдемо за новою пачкою. Кава в чалдах в свою чергу продається поштучно, а це значить немає необхідності обмежуватися одним сортом або блендом. Кожен день можна відкривати для себе нові смаки, заварюючи каву, родом з різних країн.

У мережі наших магазинів представлений таблетована кава від швейцарського обжарщіка Blasercafe:

  1. Кава таблетована «Blaser» Marrone (7 г). Кава з різноманітними пряними відтінками та нотами чорного шоколаду, смаженого мигдалю, імбирного пряника і печених яблук, зачарує навіть самих вибагливих цінителів смаку. Це солодкий бленд з дуже низькою кислотністю, ідеальний для приготування еспресо і кавових напоїв з молоком.

  2. Кава таблетована «Blaser» Verde (7 г). Еспресо-бленд з кави, вирощеної на 100% органічних фермах в Гондурасі та Танзанії та сертифікований за стандартами Справедливої торгівлі (Fair Trade). Регіональне об’єднання Чінакла являє собою 445 кавових плантацій, сертифікованих за стандартами Fair Trade. У Танзанії Об’єднаний кооператив Кагера на західному узбережжі озера Вікторія об’єднує 126 кооперативів з більш ніж 60 000 маленьких фермерських господарств. Завдяки умовам справедливої торгівлі, фермери та працівники готові інвестувати в подальший розвиток кавових плантацій.

  3. Таблетована кава Blasercafe Lilla & Rose (7 г) . Букет цієї лінії має чудово збалансований смак з чітко вираженими відтінками солодощів. Яскраві квіткові та фруктові аромати створюють особливу повноту сприйняття напою. Кавовий букет Lilla e Rose містить в собі вишукані сорти арабіки, які гармонійно доповнюються промитою робустою з Індії та Індонезії. Незвичайна назва — «Бузок і Роза» — висловлює домінуючі відтінки аромату.

  4. Таблетована кава Blasercafe Rosso Nero (7 г) . Перший швейцарський букет, який отримав сертифікат якості італійської організації Caffe Speciali Certificati, яка використовує найжорсткіші критерії в оцінці якості кави. Багатство смаку та аромату Rosso&Nero складають індонезійська, індійська і бразильська арабіка, а щільність, високий вміст кофеїну і природну терпкість — найкраща промита робуста з острова Ява.

  5. Таблетована кава Blasercafe Sera (7 г) . Blaser Sera — кава без кофеїну, до складу якої входять високоякісні сорти промитої та непромитої арабіки, непромитої робусти. Кавові зерна декофеїнізуються методом DCM в Бремені (Німеччина). Цей спосіб дозволяє отримати найкращий результат і справжнє задоволення від насиченого смаку та аромату кави, навіть якщо ви вживаєте каву без кофеїну.

  6. Таблетована кава Blasercafe Classico (7 г) . Новий кавовий бленд складається з 100% арабіки з Ефіопії, Бразилії, Індії, Індонезії та Колумбії. Смак добре розкривається при заварюванні методом еспрессо, в автоматичних еспресо кавоварках, френч-пресі, гейзерній кавоварці.

Кошик порожнiй!
0