В Україні виберуть Народного кавового художника 2021

В Україні виберуть Народного кавового художника 2021

Організація Barista Games продовжує серію змагань 2021 роки по каві, спрямованих на розвиток і популяризація кавової культури. Раніше в цьому році вже був обраний кращий латте- художник, слідом же професійне журі обиратиме народного улюбленця в всеукраїнському баттлі «Latte Artist. Народний кавовий художник ».

В рамках конкурсного завдання кожен учасник повинен приготувати два кавово-молочних напої, використовуючи латте-арт. Один з малюнків повинен бути виконаний в техніці «вільного вливання», авторський же малюнок може бути виконаний в будь-якій техніці. Кожен з напоїв може бути приготований з використанням будь-якого рецепту заварювання кави. 

Реєстрація учасників триватиме до 20.06.2021. Оголошення результатів відбудеться 25.07.2021. Переможець отримає головний приз, розміром в 15 000 гривень, і звання Народного латте-артиста Україна 2021.

Оцінювання робіт

Viberut Narodnogo kavovogo hudozhnika

 

Особливістю баттла є онлайн формат його проведення. Учасники конкурсу подають свої роботи в форматі відеозапису, розміщеного на сторінці чемпіонату. Оцінювати художників буде не тільки технічне журі, а й інтернет-глядачі з усієї країни, які зможуть підтримати конкурсантів своїми голосами.

Всі бажаючі можуть пройти авторизацію на сайті та віддати свій голос за вподобану конкурсну роботу, поставивши лайк. Один користувач може проголосувати один раз за одного учасника.

Судді в свою чергу оцінюють роботи за критеріями презентації та якості роботи. Презентація включає в себе — презентацію себе, презентацію малюнків, візуальний контакт і професіоналізм. Якість малюнків оцінюється по симетрії, контрасту, гармонії, складності та загального враження. Авторський малюнок також розглядається за критерієм креативності.

У мережі Дім Кави великий вибір кавоварок на будь-який гаманець.

Кошик порожнiй!
0