Найкраща Капсульна Кавоварка 2022

Найкраща Капсульна Кавоварка 2022

Колись капсульні кавомашини здавались незрозумілим роботом із майбутнього. У той час було складно собі уявити, як можна отримати чашку бадьорої та ароматної, а головне смачної кави із закритої капсули, натиснувши лише одну кнопку? Згодом обладнання розсмакувала та оцінила велика кількість людей, яка придбала компактні кавомашини як для дому, щоб полегшити повсякденність та доповнити її високоякісним напоєм, так і для бізнесу. Різні салони, клініки, студії та коворкінги користуються подібними, пригощаючи своїх клієнтів доброю кавою та створюючи атмосферу гостинності та затишку. А виробники з підвищенням попиту намагаються встигнути за пропозицією, створюючи все більш досконалі апарати, серед яких, звісно, є свої фаворити.

Капсульна кавоварка – це внесок у свій щасливий ранок.

ЯКА КАПСУЛЬНА КАВОВАРКА — ФАВОРИТ РОКУ?

Kavomashina — favorit roku

Рейтингів може бути безліч, та їх вірність підтверджує лише практика. Безперечним лідером продажів та улюбленицею покупців у 2021 році стала капсульна кавоварка Caffitaly Bianca S22 White від молодого, але якісного італійського бренду, створеного кавовими ентузіастами для справжніх шанувальників кави. Її стильний дизайн у поєднанні з високою функціональністю зробили цю капсульну кавомашину мешканкою багатьох будинків наших співвітчизників.

А ось 2022 рік, незважаючи на те, що він тільки розпочався, вже тішить нас появою вартих до уваги новинок, які активні шанувальники кави встигли оцінити та полюбити. Серед таких — Caffitaly System Luna S32. Назва цієї кавомашини чудово відображає її суть: вона просто космічна. Тільки подумайте: фірмове оснащення від бренду Caffitaly передбачає наявність системи Smart, яка розпізнає капсули за штрих-кодом і завдяки цьому може контролювати стандарти приготування конкретного напою. А кількість варіантів впевнено іде до 30 і більше! Для вашої насолоди і класичний еспресо, і капучіно, і гарячий шоколад. Подвійний фільтр у капсулах системи Ecaffe забезпечує максимальну прозорість смаку. Класичний тиск пари в 15 бар допомагає розкрити всю смакову палітру, що міститься в капсулі. Все в цій машині підібрано зі знаннями та любов’ю, щоб забезпечити вас максимально якісною та смачною кавою.

Серед інших новинок — бюджетний, але якісний німецький бренд Krups випустив нову модель у лінійці Dolce Gusto під назвою Piccolo XS. Назва натякає на максимально компактний розмір моделі, а значить, її застосування обмежується не тільки вашою кухнею. Сама кавоварка нагадує доброзичливого робота. Дизайн її представлений на українському ринку у кількох кольорах, так що ви можете підібрати саме той, який пасуватиме інтер’єру вашої кухні. При цьому вона досить потужна і здатна підтримувати тиск в 15 бар, що гарантує наявність в улюбленому еспресо правильної пінки. Через 5 хвилин після останньої дії модель легко вимикається самостійно.

Ця кавомашина працює тільки з капсулами своєї системи, тому, якщо ви любитель Nespresso, рекомендуємо звернути увагу також на Nespresso Lattissima Touch — синтез Nespresso та DeLonghi, яка оснащена ємністю для молока та капучинатором, що дозволяє створювати молочні шедеври навіть із капсульною кавою.

ЯКІ НОВИНКИ У КАПСУЛЬНИХ КАВОВАРКАХ СЛІД ЧЕКАТИ У 2022?

2022 рік тільки почався, тож ми будемо з нетерпінням чекати виходу нових моделей інших брендів, щоб скласти для вас найповніший огляд наявних на ринку варіантів капсульних кавоварок, а також скоріше поповнити наш асортимент найпопулярнішими капсульними кавомашинами.

Кошик порожнiй!
0