World of Coffee 2021 скасовано

World of Coffee 2021 скасовано

Кавову виставку World of Coffee 2021 у Афінах скасовано через COVID-19

Найбільша щорічна виставка кави в Європі World of Coffee 2021 повинна була відбутися цього літа, 24-26 червня в столиці Греції — Афінах. У зв’язку з триваючою пандемією коронавируса Асоціацією Specialty Coffee було прийнято рішення про скасування заходу.

Попередні нові дати проведення: 16-18 червня 2022 року в Варшаві і 22-24 червня 2023 року Афінах.

Найбільший фестиваль кави

Кожного червня World of Coffee подорожує по-європейським містам. Починаючи з 2011 року фестиваль проходив в таких країнах, як Нідерланди, Австрія, Франція, Італія, Швеція, Ірландія, Угорщина і Німеччина. За останні кілька років захід збільшився більш ніж в три рази.

Місцем проведення виставки 2021 року було обране Athens Metropolitan Expo, що є одним з найбільших майданчиків в Південно-Східній Європі. Зручне розташування в безпосередній близькості з міжнародним аеропортом Афін.

Кавові чемпіонати світу

Щорічно в рамках World Coffee Events проводиться сім чемпіонатів по каві. Крім основної виставки, World of Coffee в Афінах повинні були відбутися:

Чемпіонат світу бариста, націлений на просування професії та чудову якість кави. Більше 50-ти учасників готують 4 еспресо, 4 молочних і 4 оригінальних напої. Оцінюється смак, чистота виконання, технічні навички, творчий підхід і презентація.

Чемпіонат світу з приготування кави в джезві / ібрік, на якому демонструється особливий стиль приготування кави в турці, що відображає культурні традиції.

Чемпіонат світу з дегустації, де, використовуючи навички нюху, смаку і досвіду, каппери (професійні дегустатори кави) повинні показати свої здібності в розпізнаванні різних сортів кави.

Кошик порожнiй!
0